Fursecuri cu fulgi de porumb

de -Miti- in Prajituri, 8 Dec 2012 | 2901 vizualizari

 

by Minichefs

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de faina (125 gr)
  • 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1/2 cana de unt
  • 1/2 cana zahar tos (125 gr)
  • 1 ou mare
  • 1 cana de fulgi de porumb
  • 3 linguri sirop de artar (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fulgi de porumb:

 

Untul se mixeaza cu zaharul,apoi adaugam oul si continuam sa amestecam pana compozitia devine cremoasa.

Adaugam faina cu praful de copt si dupa ce s-a incorporat putin punem si fulgii de porumb si siropul de artar.

Amestecam usor ca sa nu se sfarame prea tare.

Punem fursecurile cu lingura pe tava si coacem la cuptor 8-10 minute.Se mai intaresc dupa ce s-au racit.

 

 

COMENTARII (39)

adry88 1

09.12.2012, 12:23

place

Sim0na 1

09.12.2012, 14:45

tare buni sunt

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2012, 16:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: