Fursecuri cu nuca de cocos

de Lau in Prajituri, 4 Apr 2013 | 7536 vizualizari

 

De cand le-am vazut la gabytza mi-au placut,numai ca eu am modificat umplutura

 

INGREDIENTE

  • Coca
  • 150 g unt
  • 1 ou+1 galbenus
  • 150 g zahar
  • 4 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 2 cani de faina
  • Umplutura
  • 100 g nuca de cocos
  • 1 albus
  • 100 g zahar pudra
  • 2 linguri de unt
  • 1 linguri lapte
  • Topping
  • ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos:

Aluatul - intr-un bol adaugam untul rece, oul, zaharul si omogenizam. Adaugam cacao, praful de copt, esenta si treptat faina. Amestecam pana rezulta o coca nelipicioasa. Invelim coca si dam la rece cca 1 ora

Umplutura - nuca de cocos o amestecam cu albusul de ou, zaharul pudra, untul si amestecam. Daca este nevoie adaugam lapte sau smantana

Din aluat rupem bucati, intindem putin bucata de aluat, dupa care in mijloc adaugam 1 lingura de umplutura. Unim capetele formand un fursec (ca o minge). Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si repetam pana terminam. Dam tava la cuptor cca 20 minute

Dupa ce s-au racit decoram cu ciocolata topita

TIPS-URI

1

eu am topit 50 g ciocolata amaruie cu 50 g ciocolata alba

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose cu finetti