Fursecuri cu nuca Montignace

de antzuka in Dulciuri, 16 Mar 2010 | 2845 vizualizari

 

22 de fursecuri
Moi, aromate, delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • Zeama de la o jum d lamaie mica
  • 100 g unt
  • 2 cani de nuca macinata
  • 1 cana faina(jum integrala+tarate)
  • 2 ligurite de coaja de lamaie
  • 4 lg fructoza
  •  1 lg rasa de bicarbonate de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca Montignace:

Frecam untul cu fructoza


Adaugam oul


Nuca, restul de ingrediente.


Facem bilute.


Si le "intindem" cu cutitul.Dam la cuptor pentru aprox 10-15 min!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri cu nuca Montignace 22494
retete culinare - Fursecuri cu nuca Montignace 22495
retete culinare - Fursecuri cu nuca Montignace 22496
retete culinare - Fursecuri cu nuca Montignace 22497
retete culinare - Fursecuri cu nuca Montignace 22498
retete culinare - Fursecuri cu nuca Montignace 22499

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 18:27

super, si simplu si rapid

ANCA 1

28.03.2010, 18:38

buna reteta, fructoza e extrasa din fructe, e mai sanatoasa ca zaharul rafinat,e mai dulce ca zaharul putin, nu chiar de 2 ori.. cel putin, eu nu o simt asa, ci cam la fel ca zaharul

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 15:09

cat unt se foloseste?k nu se vede

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI