Fursecuri spirala

de adry88 in Dulciuri, 27 Feb 2013 | 2743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 250 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 ou
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spirala:

Untul moale il mixam cu zaharul, adaugam oul, praful de sare, zeama de lamaie si treptat faina. Amestecam pana se omogenizeaza.

Aluatul il impartim in 2, intr-una adaugam cacao si omogenizam, in cealalta adaugam faina si omogenizam.

Invelim bucatile de coca si dam la rece 30 minute.

Intindem coca in foi subtiri si le suprapunem una peste alta (eu pus prima foaie maro si deasupra cea alba) rulam cat mai strans si dam la rece cca 30 minute, dupa care taiem felii de cca 0.5 cm. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 15 minute

 

TIPS-URI

1

eu am dublat cantitatile si am facut si in forma de sah si umplute cu gem

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spirala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi pentru micul dejun