Fursecuri vegane de cocos cu banane

de Corinuta in Vegan / Raw vegan, 17 Sep 2015 | 2401 vizualizari

 

Nici nu stiu cum sa le zic: biscuiti, fursecuri, desert ......din 2 ingrediente, foarte simplu de facut si sanatos pe deasupra, ce sa mai vrei de la un desert? Aaaaaa da: sunt si buni si satiosi! O sa vedeti imediat ce greu sunt de facut!:))))

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 100 g fulgi de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vegane de cocos cu banane:

Am pornit cuptorul si am tapetat o tava cu hartie de copt. Am luat doua banane mari si coapte, le-am facut piure cu un mixer vertical. Peste banane am turnat 100 g de cocos si am amestecat bine.

Mi s-a parut amestecul prea lichid si am mai pus 1lingura de cocos.

Apoi am luat cate o lingura din amestecul asta si am pus in tava: am format fursecuri rotunde cu lingura si cu degetele :))) Le-am copt 20 de minute pana s-au rumenit frumos si gata!

 

TIPS-URI

1

daca aveti banane mai mici puneti doar 100 de grame de cocos, dar daca sunt mai mari o sa trebuiasca sa adaugati 1-2 linguri cu cocos in plus, in functie de cum se leaga "compozitia"

2

din cantitatile astea ies vreo 12 fursecuri de marime potrivita (circa 3 cm diametru si inalte cat grosimea degetului mic)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Fursecuri vegane de cocos cu banane 401166
retete culinare - Fursecuri vegane de cocos cu banane 401168

COMENTARII (31)

Corinuta 1

17.09.2015, 21:51

Crocante la exterior si moi in interior! E bun asa?)

Bya Ralu 1

18.09.2015, 05:41

Bune

Gherca Daniela 1

18.09.2015, 09:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55