Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

de - Andreea - in Paste, 23 Oct 2015 | 3008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr paste tip fusilli
  • 160 gr ton in ulei de masline
  • 1 vanata
  • 30 gr capere
  • 30 gr masline negre
  • 4 linguri cu ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • menta
  • sare
  • piper
  • parmezan ( optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa fierbe, punem sare si pastele .Le fierbem pentru 11 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele. 

Vanata se spala, se taie capetele , apoi taiem cuburi . 

Caperele se trec sub jet de apa rece . 

Tonul se scurge bine de uleiul din conserva si se marunteste cu ajutorul unei furculite . 

Punem ulei intr-o tigaie .Cand uleiul s-a incins , calim usturoiul curatat impreuna cu vanata .Amestecam din cand in cand cu o spatula de lemn . Presaram sare .Cand vanata s-a calit , o punem intr-o farfurie . 

In aceeasi tigaie punem la calit tonul , presaram sare si piper , adaugam maslinele fara samburi taiate in jumatate si caperele. Dupa cateva minute adaugam vanata si menta tocata .Amestecam totul bine . 

Pastele scurse bine de apa , le adaugam in tigaie si amestecam usor . 

Se servesc calde presarate optional cu parmezan .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spirale cu sos bolognese,salata mexicana si sos pesto