Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

de Andreea Caroline in Paste, 23 Oct 2015 | 527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr paste tip fusilli
  • 160 gr ton in ulei de masline
  • 1 vanata
  • 30 gr capere
  • 30 gr masline negre
  • 4 linguri cu ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • menta
  • sare
  • piper
  • parmezan ( optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa fierbe, punem sare si pastele .Le fierbem pentru 11 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele. 

Vanata se spala, se taie capetele , apoi taiem cuburi . 

Caperele se trec sub jet de apa rece . 

Tonul se scurge bine de uleiul din conserva si se marunteste cu ajutorul unei furculite . 

Punem ulei intr-o tigaie .Cand uleiul s-a incins , calim usturoiul curatat impreuna cu vanata .Amestecam din cand in cand cu o spatula de lemn . Presaram sare .Cand vanata s-a calit , o punem intr-o farfurie . 

In aceeasi tigaie punem la calit tonul , presaram sare si piper , adaugam maslinele fara samburi taiate in jumatate si caperele. Dupa cateva minute adaugam vanata si menta tocata .Amestecam totul bine . 

Pastele scurse bine de apa , le adaugam in tigaie si amestecam usor . 

Se servesc calde presarate optional cu parmezan .

Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere-0
Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere-1
Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere-2
Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere-3
Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere-4
Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere-5
Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere-6
Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere-7
Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere-8

COMENTARII (23)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

24.10.2015, 10:53

Simona

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

24.10.2015, 10:53

Rocsi ... multumesc

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

24.10.2015, 10:53

Zamfira

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!