Fusilli cu ton

de Dulceatadetrandafiri in Paste, 22 Aug 2011 | 5349 vizualizari

 

Pregatite in duplicat, doua zile la rand, argument suprem pentru cat de bune sunt. Le-am mancat pana la ultimul "carliont" de fusilli. In plus, sunt gata cat ai zice "ton" :) .

 

INGREDIENTE

Ingrediente (foto 1) pentru 2 portii:

  • 150 gr paste fusilli
  • o conserva de ton
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • o ceapa mica
  • cativa catei de usturoi
  • busuioc si rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ton:

Pastele se pun la fiert in 1.5 L apa cu sare cat timp e specificat pe ambalaj. Concomitent, se pune la calit in ulei ceapa taiata solzisori (foto 2). Adaugi mirodeniile dupa gust (in special busuioc in cazul meu :) ), cateii de usturoi intregi (foto 3), tonul scurs de ulei (foto 4) si lasi sa se intrepatrunda bine toate aromele. Cand e gata amestecul, scoti usturoiul.
Pastele le pui la scurs, apoi le rastorni in tigaie (cu focul oprit) si amesteci totul bine. Servesti repejor, ca sa nu se raceasca. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

La Ancuta 1

24.08.2011, 11:09

Lau 1

29.08.2011, 13:31

bune

KLARISA 1

02.09.2011, 21:42

super bune , am facut si eu ieri dar dupa ce am calit putin usturoiul am pus si 2 rosii tocate marunt la sos si au fost delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste "scoici" umplute cu carne si sos de rosii