Garnitura de ciuperci in vin

de lilik in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 4413 vizualizari

 

Merg de minune cu o friptura buna,dar si ca fel principal...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci mixte proaspete
  • 2 catei de usturoi
  • 6-7 rosii cherry
  • 1 morcov mic
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1 pahar cu apa
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de ciuperci in vin:

Curatam usturoiul si il punem intreg sa se rumeneasca putin apoi punem ciupercile feliate,le saltam putin si punem morcovul ras(sau taiat cubulete) si rosiile taiate in 4.

Lasam 5 minute apoi punem vinul si apa si lasam la foc mic,cu capac15 -20 de minute,dupa care potrivim de sare si piper si controlam ciupercile.

Daca sosul scade mult in timpul fierberii punem din nou 1 parte de apa si una de vin,astfel incat sa ne ramana sos pt servit.

Ciupercile trebuie sa fie fierte dar in acelasi timp sa ramana putin tari.

La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt si servim dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de ciuperci in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua cu legume la tigaie(Menemen)