Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Dulceata / Gem, 13 Oct 2015 | 10190 vizualizari
Andra_Constantinescu 1
Imi place!
mihaelar63 1
Bun-bun
Gherca Daniela 1
bun
dantes 1
Bun!
Alexandra Burz 1
Multumesc dragilor
MotanLaOale 1
La proportia de 1kg la 1 kg nu trebuie conservant. Tine si 5 ani fara.
Eu il pun pentru siguranta Vladimir
Merisor 1
Alexandra, la dulceturi si gemuri nu trebuie sa pui conservant, le conserva zaharul din plin. Conservantul le schimba radical gustul si e pacat.
Ma Merisor de sfat, o sa tin cont categoric. mersi mult
diaconta 1
preferatul meu dupa cel de macese
mirela0911 1
Ce culoare frumoasa!
CameliaR 1
MOKUSKA 1
Bunica 1
L-ai făcut exact cum îl vreau eu,puțin mai subțire!
Panacris 1
Rocsi 1
-Licurici- 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 20:10
ieri la 14:02
de Bucataras 6
ieri la 11:25
ieri la 10:57
ieri la 10:21
de oanapl 7
11 comentarii
de Catalina L 8
9 comentarii
7 comentarii
de - Andreea - 7
de gaby_duceag 8
11 voturi
10 voturi
9 voturi
vasimur
LadyCrs 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
abetina 1
Bucataria Stefaniei 1
Florentina_Cristina 1
maginean 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!