Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Curatam ghebele, le spalam si le punem la fiert.
Pregatim maioneza intre timp. Punem doua oua la fiert sa fie tari. Dupa ce s-au fiert, adaugam intr-un bol doar galbenusurile. Dupa care adaugam si galbenusurile de la celelate doua oua ramase, o lingura de mustar si mixam. Dupa adaugam treptat uleiul si mixam mereu in aceeasi directie.
Dupa ce s-au fiert ghebele, le punem la strecurat si le lasam pana nu mai au apa in ele. Dupa care le taiem marunt si le rasturnam peste maioneza pregatita anterior
Amestecam cu o lingura de lemn cu miscari usoare maioneza impreuna cu ghebele.
La sfarsit adaugam cepele curatate, spalate si tocate. Si amestecam, dupa care adaugam sare dupa gust.
Dam la frigider minim 2 ore.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult