Ghiveci cu vinete si dovlecel

de mihaelam90 in Mancaruri de post, 14 Sep 2013 | 11615 vizualizari

 

Rapid, gustos si satios!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • sare si piper
  • patrunjel
  • cimbru
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu vinete si dovlecel:

Se toaca legumele putin mai mare si se calesc in ulei. Se adauga piper, sare si din cand in cand cate putina apa, se lasa la foc mediu aproximativ 45 min si se amesteca din cand.

Cand sunt aproape fierte adaugam patrunjelul iar la sfarsit putin cimbru pentru aroma.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu vinete si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

deyutzky 1

14.09.2013, 16:03

uuu dar ce bunatate avem noi aici

Corinuta 1

14.09.2013, 16:04

O mancare de post cu multe legume!

laura_n 1

14.09.2013, 16:07

tare bun, eu il prefer la cuptor

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume