Ghiveci de legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Mar 2016 | 2698 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 15 cm praz
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 dovlecei
  • 1 conserva mica de mazare
  • 1 conserva mica de rosii decojite
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Curatam cepa, o spalam si o sotam la foc iute in ulei de masline impreuna cu ardeiul taiat bucati si prazul rondele.

Adaugam dovleceii curatati de coaja, spalati si taiati cubulete.

Presaram sare si piper dupa gust, apoi acoperim cratita si lasam sa se gateasca mancarea la foc mediu 15 minute, pana se inmoaie cubuletele de dovlecel.

Adaugam mazarea scursa si clatita. rosiile conservate taiate bucati.

Lasam sa scada apa pana obtinem consistenta dorita, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ghiveci de legume 432112
retete culinare - Ghiveci de legume 432114
retete culinare - Ghiveci de legume 432115
retete culinare - Ghiveci de legume 432118
retete culinare - Ghiveci de legume 432119
retete culinare - Ghiveci de legume 432121
retete culinare - Ghiveci de legume 432123
retete culinare - Ghiveci de legume 432128
retete culinare - Ghiveci de legume 432129
retete culinare - Ghiveci de legume 432130
retete culinare - Ghiveci de legume 432131
retete culinare - Ghiveci de legume 432137
retete culinare - Ghiveci de legume 432139
retete culinare - Ghiveci de legume 432140
retete culinare - Ghiveci de legume 432141
retete culinare - Ghiveci de legume 432142
retete culinare - Ghiveci de legume 432146

COMENTARII (15)

Geanina87 1

14.03.2016, 15:30

mihaelar63 1

14.03.2016, 23:12

Bun ghiveciul

Bya Ralu 1

15.03.2016, 05:11

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55