Ghiveci de legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Mar 2016 | 7057 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 15 cm praz
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 dovlecei
  • 1 conserva mica de mazare
  • 1 conserva mica de rosii decojite
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Curatam cepa, o spalam si o sotam la foc iute in ulei de masline impreuna cu ardeiul taiat bucati si prazul rondele.

Adaugam dovleceii curatati de coaja, spalati si taiati cubulete.

Presaram sare si piper dupa gust, apoi acoperim cratita si lasam sa se gateasca mancarea la foc mediu 15 minute, pana se inmoaie cubuletele de dovlecel.

Adaugam mazarea scursa si clatita. rosiile conservate taiate bucati.

Lasam sa scada apa pana obtinem consistenta dorita, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume