Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Sep 2014 | 2321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpite
  • un dovlecel
  • o vanata mica
  • 2-3 cepe uscate
  • 2 morcovi mari
  • 2 ardei rosii capia
  • o bucata de telina
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 2 bucati de pastarnac
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • 100 ml supa de pui/legume
  • sare dupa gust
  • verdeturi (busuic/marar/patrunjel)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker):

Rumenim usor pulpitele (folosind programul FRY), adaugam ceapa tocata si o calim 5 minute, cat sa devina translucida. 

Legumele le taiem in cuburi mai maricele si le punem in vasul cooker-ului, peste pulpite. Adaugam supa de pui si selectam de aceasta data programul BOIL (daca nu va grabiti se  poate folosi foarte bine si programul STEW). 

Cand incepe sa fiarba deschidem capacul, saram dupa gust si adaugam sucul de rosii/bulionul. Continuam fierberea pentru 5-10 minute aproximativ.

Dupa finalizarea programului se presara verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Supa de pui/legume este suficienta pentru cantitatea de legume. Isi vor lasa acestea propriul continut de apa.

RETETA IN IMAGINI

Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)-0
Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)-1
Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)-2
Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)-3
Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)-4
Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)-5
Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)-6

COMENTARII (28)

deyutzky 1

11.09.2014, 01:15

bun bun bun

Rocsi 1

11.09.2014, 10:17

Dya Daniela Andrei 1

11.09.2014, 10:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41