Girafa din orez cu lapte

de epurasha2bb in Mancare copii, 17 Apr 2010 | 2861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri mari de orez fiert cu putin lapte
  • un varf de cutit de unt,
  •  1 lingurita de zahar pudra,
  •  1 lingurita de sirop de capsuni,
  • 1 lingura sucde portocale
  • si un praf usor de scortisoara.
  • bucatele de coaja de portocala 
  • -o mura din dulceata

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Girafa din orez cu lapte:

girafa e facuta asa:
3 linguri mari de orez fiert cu putin lapte se amesteca cat e caldut cu un varf de cutit de unt, 1 lingurita de zahar pudra, 1 lingurita de sirop de capsuni, 1 lingura suc de portocale si un praf usor de scortisoara.

Se formeaza apoi girafa si se orneaza cu bucatele de coaja de portocala drept petele girafei. Gata!ochisorul l-am facut dintr-o mura din dulceata! Boticul e roz de la siropul de capsuni! pe cornite si copite am pudrat putin praf de scortisoara! a iesit haios si gustos

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Girafa din orez cu lapte 27110
retete culinare - Girafa din orez cu lapte 27111
retete culinare - Girafa din orez cu lapte 27112
retete culinare - Girafa din orez cu lapte 27113

COMENTARII (10)

ela 1

18.04.2010, 00:25

imi plac animalutele tale la nebunie,mi-ar placea sa fiu copilul tau as manca tot din farfurie si as creste mareee,maree

epurasha2bb 1

19.04.2010, 08:20

ramo_cata 1

21.04.2010, 00:37

deci la animalute nu ma bag..fi'miu e innebunit dupa ele si sigur n-ar mai manca..ar sta si mi-ar arata intr-una girafa,catelul etc... imi plc tare mult retetele tale...ai un mare mare talent

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55