Gnocchi cu carnati de curcan

de Bya Ralu in Paste, 12 Ian 2016 | 905 vizualizari

 

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga de gnocchi proaspeti (250 g)
  • 2 buc. de carnati cu curcan si pui
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 100 g pasta de tomate
  • 2-3 frunze busuioc proaspat
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu carnati de curcan:

Gnocchi se pun la fiert in apa clocotita cu sare, se lasa circa 1-2 minute pana se ridica la suprafata, se scurg si se dau deoparte.

Carnatii se pun intr-o oala la prajit in ulei de masline, cand sunt gata se scot pe o farfurie si se taie feliute.

In uleiul in care am prajit carnatii, punem morcovul taiat rondele si ceapa tocata marunt si usturoiul strivit, adaugam carnatii taiati feliute si acoperim cu apa.

Cand legumele sunt aproape fierte punem pasta de tomate si completam cu putina apa si gnocchi fierti in prealalbil si frunzele de busuioc (eu le-am lasat intregi).

Se condimenteaza si se lasa circa 10 minute sa fiarba la foc mic.

Se serveste cald.

 

RETETA IN IMAGINI

Gnocchi cu carnati de curcan-0
Gnocchi cu carnati de curcan-1
Gnocchi cu carnati de curcan-2
Gnocchi cu carnati de curcan-3
Gnocchi cu carnati de curcan-4
Gnocchi cu carnati de curcan-5
Gnocchi cu carnati de curcan-6
Gnocchi cu carnati de curcan-7

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (29)

roxana_simona

roxana_simona 1

14.01.2016, 16:26

Bya Ralu

Bya Ralu 1

14.01.2016, 22:09

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

15.02.2016, 18:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!