Gogonele asortate

de Oana in Muraturi, 10 Iul 2009 | 21766 vizualizari

 

Astea sunt muraturile mele preferate :))

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogonele
  • 1 conopida mare
  • o varza rosie mare
  • 2 teline
  • 4 morcovi mari
  • cateva radacini de hrean
  • 2 legaturi de frunze de telina
     Saramura:
  • 1 l apa
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura sare mare
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele asortate:

Se spala gogonelele, conopida se desface in buchetele si se spala, morcovii si telina se curata si se taie rondele, iar varza se spala si se taie felii mai groase.

De asemenea frunzele de telina se spala si hreanul se curata si se taie bucati de marimea unui deget.

Se aseaza pe fundul borcanului frunze de telina si apoi toate legumele, alternand din fiecare.

Saramura se fierbe si se face in cantitate dubla sua tripla, depinde cat intra in borcan. Se toarna fierbinte in borcane si se inchid bine.

 

COMENTARII (13)

Irina 1

12.11.2009, 22:17

Saramura:

* 1 l apa
* 1 lingura otet
* 1 lingura sare mare
* boabe de piper
* boabe de mustar
* foi de dafin

Rodie 1

09.10.2010, 16:11

yum ce frumos arata asortate.

Oana 1

10.10.2010, 13:56

Multumesc, sunt asa de buneee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41