Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 1347 vizualizari

 

Ii multumesc Magdei pentru aceasta reteta minunata, de care ai mei au fost foarte incantati! Va recomand sa incercati macar o data si nu o sa regretati ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 gogosari (de preferat mai mari)
  • 4 oua
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 cubulet de unt
  • marar uscat
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou:

Coacem gogosarii, pe o tigaie grill (sau pe ce doriti voi), ii punem intr-o cratita, presaram sare, ii acoperim si ii lasam acolo pana se racesc. Nu ii coaceti foarte tare pentru ca riscati sa se rupa cand ii curatati.

Dupa ce s-au racit, ii curatam usor de pielita, le scoatem cotorul si semintele.

Ungem un vas termorezistent cu unt.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

In fiecare gogosar punem cascaval ras, apoi spargem cate un ou ( la mine gogosarii au fost micuti si a mai curs albusul pe langa).

Presaram sare, piper, putin marar si busuioc uscat.

Introducem gogosarii in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana ouale sunt facute, cam 20 de minute dureaza.

Cand sunt gata ii scoatem si ii servim calzi.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou 349245
retete culinare - Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou 349246
retete culinare - Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou 349247

COMENTARII (46)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:36

Multumesc mult Elucu

reisnaor_2006 1

04.11.2014, 20:16

foarte buni

Rocsi 1

04.11.2014, 20:55

Multumesc Roxana

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S