Gogosi

de Lau in Dulciuri, 13 Feb 2011 | 1486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • un varf de sare
  • zahar dupa gust(200g)
  • ulei
  • drojdie
  • esenta de portocale si coaja de portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Se face maiaua din drojdie.ouale,un pic de faina si zahar,se lasa 15 min,dupa care se face coca,la final se framanta un pic cu ulei,lasam coca sa creasca,dupa care intindem o foaie si facem forma cu cana sau cu orce forma vreti,lasam 15min formele pe masa ca sa se odihneasca,dupa care le prajim in uleiul incins.eu am pus cam jumatate de kg intr-o oala,le pudram cu zahar pudra sau cu glazura de ciocolata

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gogosi 84662
retete culinare - Gogosi 84663
retete culinare - Gogosi 84664

COMENTARII (12)

Lau 1

13.02.2011, 21:49

vino ca iti dau cu multa placere si o cafea,mersi pentru aprecieri

MotanLaOale 1

14.02.2011, 09:11

bune bune

adry88 1

04.07.2011, 15:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21