Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura

de madab in Dulciuri, 5 Mar 2015 | 2389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 pachetel drojdie uscata
  • lapte
  • sare
  • zahar
  • esenta de vanilie
  • ulei
  • nutella (ciocolata)
  • Gem de zmeura
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura:

Faina se pune intr-un bol.

In mijloc , se face o gaura in care se pun zaharul , sarea , esenta de vanilie , drojdia si putin lapte. 

Se amesteca foarte bine si se mai adauga lapte putin cate putin.

Se pune si putin ulei pt ca aluatul sa fie framantat foarte bine.

Aluatul se lasa la crescut , acoperit cu un prosop.

Cand e bine crescut , se taie bucatele si se intinde.

Se taie in patratele ,in care se pun gemul si ciocolata. 

Se inchid bine la capete sa nu curga.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins ,se pun gogosile si se intorc pe ambele parti cand sunt rumenite.

Se scot pe un platou pe care este si hartia absorbanta .

Cat sunt calde se pot pudra cu zahar pudra.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase