Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos

de abetina in Dulciuri, 29 Ian 2017 | 2547 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • un cubulet de drojdie
  • 1 kg. faina de grau
  • 4 linguri de miere de albine
  • apa minerala
  • 100 gr.nuca de cocos
  • 2 oua
  • 1 l ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos:

Se pune faina intr-un vas si peste faina adaugam ouale, 2 linguri de zahar si drojdia stinsa cu putina sare si putina apa minerala si incepem  sa amestecam cu telul, turnand apa minerala, cat sa facem un aluat un pic mai gros decat la clatite. Punem pe foc, un vas cu ulei la incins si cand uleiul este suficient de incins, punem pe mana o manusa de celofan si luam aluat din vas, cu mana si cu o lingura, taiem aluatul sa cada cam o lingura in uleiul incins, lasam sa cada atatea linguri cat cuprinde suprafata uleiului, se intorc cu o paleta si se scot cand sunt coapte. Apoi se adauga mierea de albine peste ele, cat sunt inca caldute, se trece printre ele sa se prinda de toate mierea si apoi adaugam nuca de cocos si tot asa, le intoarcem sa se prinda nuca de gogosele. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu miere de albine si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cum se face coliva ca la mama