Gomboti cu prune (aluat cu branzica "Ceva fin")

de amalia01 in Dulciuri, 6 Sep 2013 | 4117 vizualizari

COMENTARII (10)

Geanina87 1

06.09.2013, 11:58

Bya Ralu 1

06.09.2013, 12:07

super

MotanLaOale 1

06.09.2013, 12:08

Angelina_Elena 1

06.09.2013, 12:32

Super!

simona72 1

06.09.2013, 15:13

Micutza Luana 1

06.09.2013, 20:49

Gabrielle_Gabi 1

06.09.2013, 20:56

Rocsi 1

06.09.2013, 21:10

Superi

Valclaudia 1

06.09.2013, 23:02

Sidy 1

07.09.2013, 07:47

Minunati mai ales ca e vremea prunelor
".."samachise"= branza de vaci.." Trebuie sa te contrazic ! Samachise = lapte prins ,facut acasa ,din lapte de vaca....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort ''Mada''