Humus reteta cu ardei copt

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2015 | 4055 vizualizari

COMENTARII (26)

Valclaudia 1

30.08.2015, 19:41

ce pofta mi-ai facut!

deyutzky 1

30.08.2015, 19:42

foarte bun

Bunica 1

30.08.2015, 19:43

Ce rapid ți-ai satisfăcut pofta!

MotanLaOale 1

30.08.2015, 19:47

Bya Ralu 1

30.08.2015, 19:48

clau

Bya Ralu 1

30.08.2015, 19:49

deyu

Bya Ralu 1

30.08.2015, 19:49

buni ,vreau de ceva timp sa fac

Bya Ralu 1

30.08.2015, 19:50

motan

Rocsi 1

30.08.2015, 20:05

Bya Ralu 1

30.08.2015, 20:08

Adele 1

30.08.2015, 20:26

Interesant

MOKUSKA 1

30.08.2015, 20:36

Cred că e delicios

Gherca Daniela 1

30.08.2015, 21:25

Arata bine!

T I M E A 1

30.08.2015, 22:16

Bya Ralu 1

30.08.2015, 22:26

ildi mie mi-a placut

Andra_Constantinescu 1

30.08.2015, 23:12

Super!

Bya Ralu 1

31.08.2015, 07:25

Gicuta 1

31.08.2015, 09:36

Super idee cu ardei copt!

- Andreea - 1

31.08.2015, 10:26

Bya Ralu 1

31.08.2015, 12:56

gicuta multumesc

Bya Ralu 1

31.08.2015, 12:56

andreea

Dya Daniela Andrei 1

31.08.2015, 18:56

Bya Ralu 1

31.08.2015, 20:50

dya

mihaelar63 1

31.08.2015, 23:25

Frumoasa culoare are

Bya Ralu 1

31.08.2015, 23:46

multumesc mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- Humus reteta cu tahini