Iahnie de fasole cu cuburi de soia

de amalia01 in Mancaruri de post, 27 Noi 2015 | 595 vizualizari

 


  Pentru ca suntem in perioada Postului, va propun o reteta simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de marar uscat
  • 1 foaie de dafin
  • 1 plic soia Inedit cuburi
  • 1 cub Maggi Legume


Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu cuburi de soia:

Fasolea o alegi si o pui la inmuiat pentru cateva ore.

Morcovul il cureti, il speli si il dai pe razatoare.

Ceapa o cureti, o speli si o toci marunt.

Incingi uleiul in cratita si adaugi morcovul si ceapa, calindu-le pentru 1 minut.

Adaugi fasolea scursa de apa, sare si piper dupa gust si 3 cani de apa. Acoperi cu un capac si lasi sa fiarba la foc mic.

Intre timp pui la fiert  soia impreuna cu cubul de Maggi. Cand sunt fierte cuburile le strecori si le lasi la scurs intr-o strecuratoare.


Daca mai este nevoie adaugi apa pana cand fasolea este fiarta. In acest moment adaugi foaia de dafin, cuburile de soia si mararul si mai lasi 5 minute.

Scoti foaia de dafin si servesti cu castraveti murati.


Sa aveti pofta alaturi de cei dragi!

 

TIPS-URI

1

soia

2

Inedit

3

post

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Iahnie de fasole cu cuburi de soia 414017
retete culinare - Iahnie de fasole cu cuburi de soia 414018
retete culinare - Iahnie de fasole cu cuburi de soia 414019

COMENTARII (7)

cristinutanicolita 1

27.11.2015, 15:04

foarte bun

MotanLaOale 1

27.11.2015, 15:11

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:46

Un preparat gustos!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21