Iahnie de linte

de Sidy in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 5277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 1 ceapa
  • o lingura pasta de ardei
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • ulei
  • vegeta
  • o lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de linte:

Lintea se pune la inmuiat in apa de cu seara. Apa se schimba de doua ori.

Ceapa curatata se taie solzisori- se poate pune ceapa verde - si se caleste in putin ulei, se adauga apoi pasta de ardei. Adaugam lintea scursa de apa , condimentam si adaugam o cana cu apa. Lasam sa fiarba. Lintea fierbe repede. Cind este gata adaugam pasta de tomate si verdeata tocata marunt.

Am servit-o cu chiftelute din legume. ( apare imediat reteta) si muraturi. Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Iahnie de linte 67016
retete culinare - Iahnie de linte 67018
retete culinare - Iahnie de linte 67019
retete culinare - Iahnie de linte 67020
retete culinare - Iahnie de linte 67021
retete culinare - Iahnie de linte 67022

COMENTARII (5)

Criss 1

29.11.2010, 18:42

Foarte buna. Eu n-am facut iahnie in schimb am facut ciorba de linte si a fost foarte buna.

kamy 1

30.11.2010, 00:13

nu am mancat linte niciodatatrebuie sa incerc 5f

28_andreea 1

04.12.2010, 16:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21