"Icre" de fasole

de ianculubita in Mancaruri de post, 12 Mar 2012 | 7051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1cana cu fasole
  • 3cepe
  • 1lamaie
  • 1ceasca cu ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Icre" de fasole:

Fasolea o pun la fiert iar dupa 30min o scurg,o clatesc bine cu apa rece apoi o pun din nou la fiert cu apa calda si 1lingura de sare;cand a inceput sa fiarba adaug 2cepe taiate marunt si o las sa fiarba foarte bine;o scurg,o dau la blenderul vertical,apoi o frec cu ulei si zeama de lamaie;la sfarsit condimentez dupa gust adaug ceapa taiata foarte marunt si pun icrele in boluri si se serveste cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Icre" de fasole" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta, servita cu mamaliga