Icre de fasole

de katty in Mancaruri de post, 5 Ian 2021 | 10945 vizualizari

 

Daca tineti post si doriti un preparat rapid acesta este unul potrivit.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole alba boabe
  • 1 ceapa
  • sare
  • zeama de lamaie dupa gust
  • 4-5 linguri ulei
  • masline pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Scurgem bine conserva. Mixam boabele impreuna cu sare  si zeama de lamaie dupa gust. Adaugam cate putin ulei si frecam continuu ca la maioneza. Tocam ceapa fin si o adaugam in fasole. Omogenizam. Punem icrele intr-un castron si decoram cu masline negre.

Servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu varza acra si orez