Iepure cu rozmarin la cuptor

de cocolina in Mancaruri cu carne, 29 Apr 2012 | 5080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure mai mare(al meu a avut 1kg jumate)
  • 7-8 catei usturoi
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu rozmarin la cuptor:

Iepurele se transeaza bucati mai mici si se spala bine din cateva ape. Dupa ce l-am spalat, bucatile se condimenteaza cu sare, piper, mujdei pe toate partile si se pun intr-o tava unde punem putin ulei. Asezam bucatile de carne dupa care mai punem putin ulei si rozmarinul peste carne. Acoperim cu o folie de aluminiu si bagam la cuptor la temperatura de 190 grade timp de 1 ora. Dupa ce a trecut 1 ora dam folia jos de pe tava si mai lasam circa 30 minute sa se rumeneasca bine.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor