Iepure cu vin rosu si rozmarin

de cristeena20 in Iepure, 24 Mar 2016 | 5382 vizualizari

COMENTARII (19)

- Andreea - 1

24.03.2016, 18:59

O bunatate

reisnaor_2006 1

24.03.2016, 19:01

deyutzky 1

24.03.2016, 19:05

delicios

portiadelumina 1

24.03.2016, 19:07

E bun de Paşti, dar la voi e Paştele duminică, aşa că-i binevenit. Noi rămânem axaţi pe spanac.

Bunica 1

24.03.2016, 19:28

o bunătate!

Rahela Velicu 1

24.03.2016, 19:39

Este foarte gustos, si noua ne place!

Merisor 1

24.03.2016, 19:44

Ce reteta faina!

Bya Ralu 1

24.03.2016, 19:52

Delicios

MotanLaOale 1

24.03.2016, 19:57

simona72 1

24.03.2016, 20:13

Woooow! E genul de mancare care-mi place cel mai mult! Ne-bu-ni-eeee!

Ina 1

24.03.2016, 20:18

waaa

mirela0911 1

24.03.2016, 20:30

Ce bun trebuie sa fie!

diaconta 1

24.03.2016, 22:38

O bunatate

T I M E A 1

24.03.2016, 22:45

cred ca e tare bun ce ai facut aici

Ksenya 1

25.03.2016, 06:51

imi place cum ai facut iepurele,arata foarte apetisant

elucubratiiculinare 1

25.03.2016, 10:53

ce-mi placeeee

Geanina87 1

25.03.2016, 12:19

cristeena20 1

25.03.2016, 15:09

Multumesc mult dragilor!! L-am servit aseara la cina si a placut mult

Rocsi 1

25.03.2016, 21:06

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de iepure de vanat in vin alb