Ineluse impletite

de Xandrinne in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 1803 vizualizari

 

O reteta de fursecuri descoperita pe blogul Laurei Sava, excelenta!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 125 g unt moale
  • 1 ou
  • 50 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ineluse impletite:

Am pus in robotul de bucatarie faina cernuta cu praful de copt, untul in fulgi, oul, zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea. Le-am amestecat.

Aluatul obtinut l-am impartit in doua: o parte am framantat-o cu esenta de rom, iar cealalta jumatate cu cacao si frisca.

Cele doua aluaturi le-am invelit in folie si le-am dat la rece o ora.

Am modelat snurulete din cele doua aluaturi, pe care le-am impletit (unul alb si negru) si am format inele.

Le-am presat putin si le-am dat la cuptor, in tava tapetata cu hartie de copt, 13-15 minute. Sunt delicioase!

 

RETETA IN IMAGINI

Ineluse impletite-0
Ineluse impletite-1
Ineluse impletite-2
Ineluse impletite-3
Ineluse impletite-4
Ineluse impletite-5

COMENTARII (11)

Xandrinne

Xandrinne 1

03.09.2011, 10:55

Va multumesc!

jolygina

jolygina 1

03.09.2011, 14:04

foarte bine arata

Rocsi

Rocsi 1

03.09.2011, 15:36

tare frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!