Inghetata Cerisa

de mimmi in Dulciuri, 9 Iul 2011 | 1026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 50 g zahar
  • 100 g cirese din ciresata sau 100 g visine din visinata
  • esenta vanilie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Cerisa:

Mixam oul cu zaharul,cand devine spumos. Se adauga laptele,amidonul si se mai mixeaza putin. Se pune compozitia intr-o cratita la foc mic si se amesteca incontinuu cca 10 minute pana se ingroasa putin.
Se adauga dupa gust esenta de vanilie. Se lasa la racit;dupa ce s-a racit se incorporeaza frisca batuta si se amesteca cu ciresele pisate. Se da la congelator sau se consuma asa sub forma de "spaghete".

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata Cerisa 114356
retete culinare - Inghetata Cerisa 114357
retete culinare - Inghetata Cerisa 114358

COMENTARII (11)

Dya Daniela Andrei 1

09.07.2011, 23:39

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:41

Lau 1

11.07.2011, 14:01

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S