inghetata coapta

de janet in Prajituri, 29 Mai 2010 | 3100 vizualizari

 

O sa-mi cer scuze,pentru ca pozele nu sint chiar "artistice'!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cupe de inghetata de care dorim
  • un albus batut spuma tare
  • un biscuite (al meu este din pandispan decupat cu un pahar)
  • toping de ciocolata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA inghetata coapta:

Pe biscuite punem inghetata pe care o imbracam cu spuma de albus , imbracam bine  ,astfel ferim inghetata de a se topi. Punem la cuptor cu flacara mai mare sa se rumeneasca albusul,apoi pe farfurie si decoram cu toping de ciocolata.Este un desert elegant si de efect.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - inghetata coapta 34722
retete culinare - inghetata coapta 34723
retete culinare - inghetata coapta 34724
retete culinare - inghetata coapta 34725
retete culinare - inghetata coapta 34726

COMENTARII (10)

nadina73 1

29.05.2010, 23:30

superfelicitari 5 furcu mari si la favo cu ea

lia maria 1

30.05.2010, 14:15

si eu vin cu 5 furculiteimi place ideia...

janet 1

31.05.2010, 12:52

fetele,va multumesc pentru furci!
va pup pe toate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S