Inghetata cremoasa de nutella

de RuxyRux in Dulciuri, 20 Aug 2016 | 4869 vizualizari

 

Cea mai delicioasa inghetata de ciocolata...pe cuvant de bucataras! 

 

INGREDIENTE

  • 750 ml frisca lichida naturala neindulcita
  • 500 gr mascarpone
  • 1/2 cutie lapte condensat
  • 2 borcane mici de nutella( 1 borcan are 400 gr.)
  • vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cremoasa de nutella:

Se prepara extrem de simplu.

Frisca se mixeaza  intr-un bol. 

Peste frisca se adauga mascarpone si vanilia si se mai mixeaza putin.

Se adauga nutella, mai intai primul borcan, se mixeaza, se adauga laptele condensat , apoi se adauga al doilea borcan de nutella.

Se imparte in doua caserole si se congeleaza rapid.

In aceasta faza in  care vedeti inghetata nu este perfect legata insa am niste pofticiosi care  n-au mai asteptat sa inghete perfect. 

Va sugerez sa o lasati minim sase ore sau cel mai bine peste noapte.

Garantez ca va veti topi de dragul ei! :)))))) la noi e a nu stiu cata tura vara asta :))))si se cere non stop! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cremoasa de nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Meea 1

23.08.2016, 23:38

delicioasa ❤❤

RuxyRux 1

24.08.2016, 00:07

Multumesc!

mirela0911 1

03.09.2016, 19:58

Yummi, yummi, yummi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert mucenici moldovenesti cu fanta, de post