Inghetata cu Nesquik

de Miha in Dulciuri, 4 Iul 2009 | 2063 vizualizari

 

Daca ma gandesc bine la cutia aceea mare de Nesquik pe care o am,cred ca o buna perioada aceasta inghetata nu va lipsi din congelator...:)))

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura miere
  • 4-5 linguri Nesquik
  • 150 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • Pentru sosul de ciocolata:
  • 30 g ciocolata amaruie
  • 50 g lapte condensat
  • 2 linguri lapte
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu Nesquik:

Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si mierea,pana devin pufoase ca o crema.

Adaugam si cacaoa Nesquik.

Laptele il punem la fiert si cand da in clocot il turnam peste crema de galbenusuri si mixam pana se racoreste.Dam la frigider pana la racirea completa.

Adaugam frisca batuta putin si omogenizam.

Dam la congelator pentru cel putin 4 ore.

In primele 2 ore,din ora in ora,scoatem vasul din congelator si mixam bine bine,sa spargem acele de gheata,apoi lasam pana la congelarea completa.

A iesit o inghetata foooooarte buna,fara pic de ace.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata cu Nesquik 5500
retete culinare - Inghetata cu Nesquik 5501
retete culinare - Inghetata cu Nesquik 5502
retete culinare - Inghetata cu Nesquik 5503
retete culinare - Inghetata cu Nesquik 5504
retete culinare - Inghetata cu Nesquik 5505
retete culinare - Inghetata cu Nesquik 5506

COMENTARII (4)

Miha 1

04.07.2009, 22:55

Natalia deja a incercat reteta si a zis ca nu mai ramane nimic pentru maine!

Irina 1

05.07.2009, 22:17

Uite, n-am stiut ca daca scoti inghetata de la congelator si o mai mixezi scapam de ace. Am mai invatat ceva azi! Mersi, Miha!

Miha 1

07.07.2009, 23:10

Cu mare placere Irina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21