Inghetata cu piersici

de Ramonaky in Dulciuri, 19 Iun 2010 | 3349 vizualizari

 

Pt k tocmai am devenit "junioara",am zis sa sarbatoresc cu voi si sa va invit la o inghetata :D reteta este "furata" de la Miha,careia ii multumesc f mult pt minunata idee :* va astept!!

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 100 gr zahar
  • 500 ml lapte
  • esenta de vanile
  • 250 ml frisca
  • 5 piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu piersici:

Se pune laptele la fiert pana da in clocot.

Intre timp frecam galbenusurile cu zaharul si cu vanilia.Cand laptele este gata,il turnam incet peste galbenusuri,mixand continuu.

Se pune apoi pe foc si se fierbe pana se ingroasa.Se lasa la racit si apoi se amesteca cu frisca batuta.

Se da la congelator pt aprox 1 ora,dupa care o mixam iar,pt a sparge acele de gheata care se formeaza.

La sfarsit o amestecam cu fructele taiate cubulete si se da din nou la congelator pana la congelarea completa.

 

RETETA IN IMAGINI

Inghetata cu piersici-0
Inghetata cu piersici-1
Inghetata cu piersici-2

COMENTARII (15)

mena29 1

25.06.2010, 19:22

cinci furcu

Laly 1

25.06.2010, 20:22

Nadina cred ca merge si cu furculitele,daca le dublam

Ramonaky 1

26.06.2010, 12:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04