Inghetata de caise cu pepene si iaurt

de Corinuta in Dulciuri, 22 Aug 2010 | 3100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pepene galben sau portocaliu
  • 6 caise coapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 250 ml iaurt cremos
  • 2-3 linguri de miere
  • 1 plic de zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise cu pepene si iaurt:

Se spala, se scot samburii si se curata de coaja caisele si pepenele. Se taie cubulete si se mixeaza cu blenderul sau cu mixerul vertical, impreuna cu mierea, zaharul vanilat si iaurtul.

Se bate bine frisca, apoi se amesteca usor cu telul impreuna cu restul ingredientelor. Se da la congelator, apoi se mixeaza de vreo 2 ori la interval de 2-3 ore ptr a sparge acele de gheata. Se pun in ce forme dorim pana la servire.

Se serveste cu sos de ciocolata sau cu frisca.

 

RETETA IN IMAGINI

Inghetata de caise cu pepene si iaurt-0
Inghetata de caise cu pepene si iaurt-1
Inghetata de caise cu pepene si iaurt-2
Inghetata de caise cu pepene si iaurt-3
Inghetata de caise cu pepene si iaurt-4

COMENTARII (22)

Corinuta

Corinuta 1

29.08.2010, 11:50

Rocsi, cu cioco sa fie!

Corinuta

Corinuta 1

29.08.2010, 11:51

Julie, motzata rau,asa-i!

Corinuta

Corinuta 1

29.08.2010, 11:52

Nu stiu ce reteta ai facut Teo.....a mea a fost foarte buna, nu foarte dulce dar buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!