Inghetata de cioco

de yafa in Dulciuri, 28 Iul 2010 | 2025 vizualizari

 

Cea mai simpla reteta de cioco

 

INGREDIENTE

  • 70g de ciocolata cu lapte
  • 70g de ciocolata neagra
  • 40g de ciocolata neagra in pepite
  • 200ml de smantana lichida
  • 1 esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cioco:

Rupem 70g de ciocolata cu lapte si 70g de ciocolata neagra in bucatele marunte si le asezam intr-o craticioara peste care adaugam smantana lichida.

Asezam craticioara la foc mic amestecand mereu pana ciocolata este complet topita. Lasam sa se racoreasca si adaugam esenta de rom.

Pregatim masina de inghetata( bolul sa fie foarte rece, a fost dat o noapte la congelator), varsam compozitia si dupa 20 de minute de la pornirea ei adaugam pepitele de ciocolata neagra. Mai lasam inca 20 de minute si oprim. Servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de cioco 43666
retete culinare - Inghetata de cioco 43708
retete culinare - Inghetata de cioco 43709
retete culinare - Inghetata de cioco 43710
retete culinare - Inghetata de cioco 43711

COMENTARII (27)

ela 1

29.07.2010, 14:21

yafa 1

01.08.2010, 22:08

Multumesc mult

elena1988 1

01.03.2011, 15:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21