Inghetata de pepene galben

de Miha in Dulciuri, 5 Iul 2010 | 3738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben
  • 1 lingura miere
  • 200 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Pepenele se curata de coaja si seminte si se taie cubulete.

Punem ingredientele intr-un castron si le mixam energic cu mixerul vertical pana obtinem o pasta.

Transferam amestecul intr-un vas de inox si dam la congelator pana la congelarea completa, pentru cateva ore. Dupa 1-2 ore scoatem vasul si mixam din nou compozitia, sa spargem acele de gheata ce se formeaza. Repetam operatiunea daca este necesar.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de pepene galben 40402
retete culinare - Inghetata de pepene galben 40403

COMENTARII (19)

jolygina 1

06.07.2010, 15:01

articook 1

08.07.2010, 18:13

inghetata asta e perfecta!! vreau si eu

elena1988 1

25.03.2011, 15:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S