Inghetata de vanilie cu dulceata de pepene galben

de aziz in Dulciuri, 20 Apr 2011 | 1667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml smantina pentru frisca
  • un plic budinca de vanilie
  • un pahar de lapte(125 ml)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de vanilie cu dulceata de pepene galben:

Mixam smantina cu praful de budinca si paharul de lapte pina obtinem o crema compacta. Punem crema in forme pina la jumatate apoi citeva linguri dulceata de pepene galben( http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-pepene-galben-si-pere-20411.html) si completam cu crema pina se umple forma, iar deasupra puteti sfarima un biscuite.

Dam la frigider cam 3-4 ore. Cind vreti sa scoateti din forma incalziti putina apa si scufundati forma pt citeva secunde apoi rasturnati pe farfurie sau in cupe. Desigur puteti incerca si cu dulceata de afine la fel de delicioasa.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de vanilie cu dulceata de pepene galben 99897
retete culinare - Inghetata de vanilie cu dulceata de pepene galben 99898
retete culinare - Inghetata de vanilie cu dulceata de pepene galben 99899
retete culinare - Inghetata de vanilie cu dulceata de pepene galben 99900
retete culinare - Inghetata de vanilie cu dulceata de pepene galben 99901
retete culinare - Inghetata de vanilie cu dulceata de pepene galben 99902

COMENTARII (24)

aziz 1

02.06.2011, 17:04

elena

aziz 1

02.06.2011, 17:04

lau

aziz 1

02.06.2011, 17:05

eduard

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55