Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Salate, 3 Feb 2016 | 505 vizualizari

 

Nu asa se traduce specia de salata (Little Gems) pe care am folosit-o pt aceast preparat, dar arata ca niste inimi de salata, nu?

 

INGREDIENTE

  • 1 inima de salata
  • 1 lingurita chives tocat
  • 1 sfecla rosie conservata
  • 1 lingura branza de capra
  • 1 lingura fistic tocat
  • Pentru dressing:
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri si 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra:

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se taie sfecla in cuburi.

Se taie cotorul salatei si se desface frunza cu frunza. 

Se amesteca sfecala cu chives si 1 lingura de dressing. 

Se amesteca frunzele de salata cu 1-2 linguri din dressing si cu fisticul. 

Se aseaza salata pe un platou, urmata de sfecla si de branza de capra sfaramata. 

 

TIPS-URI

1

Dressingul se poate pastra la frigider 3 zile

COMENTARII (11)

Andreea Caroline 1

03.02.2016, 17:48

Rux 1

03.02.2016, 22:13

Grozava reteta!

Satisfyyourcravings 1

04.02.2016, 15:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04