foarte faina! am facut si eu acum ceva ani vrei 4 cred la fel cu aceleasi foi umpluta cu branza cu struguri albastrii, ca eu asa gasisem atunci reteta,foarte buna o fost! dar a mancat-o dupa atata intins la aluat sotul pe loc! toata, deci nu am mai repetat-o , foarte fain aluatul asta e drept!
am si eu o retata dar cu branza de vaca si cu foetaj si tot asa incolacit ca sarpele e super 5 furcu o sa o fac saptamana acesta,felicitariarata super bine
Rivca la intins acest aluat de lungimea latimea 80-100 cm e necesar max 5 minute. eu cred ca sotul merita atentia acesta de 5 munute . si 5 munute ca s-o inrolezi si s-o pui in tava.Merita dragii nostri acesta dedicatie din partea noastra. credeti-ma ca merita. Eu patesc mereu cu tortul Napoleon 1 , dupa ce l-am gatit in 30 de minute dispare, si am aceiasi senzatie ca si tine
Sunt bucuroasa ca v-a placut. Cine-i prima din voi la intins aluatul. El singur se intinde , numai daca ai dorinta mare mare Trebuie numai sa pui maina
de cand caut eu o reteta de genul asta!am dat 5 furculite pe merit si am salvat-o si eu la favorite sa o fac! dar dac e vorba sa intinda sotul coca imi pun pofta in cui.
Sper ca a mai ramas si pentru mine o bucatica, cred ca este foarte buna, mai ales ca este cu branza! Arata foarte bine, dar se munceste cam mult la aluat!
ileana a ramas si pt tine mai mult de o bucatica ,nu se munceste mult la aluat. nicidecum. principalul sa fie framantata bine, bine, un 5 minute in plus si rezultatul va fi excelent.
Doamne ajuta !Anisoara multumesc de incurajare dar stii vorba aia din batrani cica''nu mai inveti calul batran in buiestru'' daca era sa-l dresez trebuia de la inceput, acum dupa 5 ani ...vorbesc ca televizorul