Invartita in foi cu branza (1)

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2010 | 42588 vizualizari

COMENTARII (22)

ela 1

01.06.2010, 15:33

ce frumos ca de obicei,Anisoara

rivka 1

01.06.2010, 15:37

foarte faina! am facut si eu acum ceva ani vrei 4 cred la fel cu aceleasi foi umpluta cu branza cu struguri albastrii, ca eu asa gasisem atunci reteta,foarte buna o fost! dar a mancat-o dupa atata intins la aluat sotul pe loc! toata, deci nu am mai repetat-o , foarte fain aluatul asta e drept!

lia maria 1

01.06.2010, 15:38

foarte frumoasa descrieresi placinta este deosebita5 furculite

nadina73 1

01.06.2010, 16:50

am si eu o retata dar cu branza de vaca si cu foetaj si tot asa incolacit ca sarpele e super 5 furcu o sa o fac saptamana acesta,felicitariarata super bine

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 17:05

ce frumos, ce frumos...................

Roxana 1

01.06.2010, 18:14

vaiiiii ce buuuunnnn cu branzaaaa

madi_marin 1

01.06.2010, 18:50

cat de bine arata....

anisoara 1

01.06.2010, 19:19

Rivca la intins acest aluat de lungimea latimea 80-100 cm e necesar max 5 minute. eu cred ca sotul merita atentia acesta de 5 munute . si 5 munute ca s-o inrolezi si s-o pui in tava.Merita dragii nostri acesta dedicatie din partea noastra. credeti-ma ca merita. Eu patesc mereu cu tortul Napoleon 1 , dupa ce l-am gatit in 30 de minute dispare, si am aceiasi senzatie ca si tine

anisoara 1

01.06.2010, 19:30

Sunt bucuroasa ca v-a placut. Cine-i prima din voi la intins aluatul. El singur se intinde , numai daca ai dorinta mare mare Trebuie numai sa pui maina

epurasha2bb 1

01.06.2010, 19:35

de cand caut eu o reteta de genul asta!am dat 5 furculite pe merit si am salvat-o si eu la favorite sa o fac! dar dac e vorba sa intinda sotul coca imi pun pofta in cui.

liana_geicu 1

01.06.2010, 20:35

Sper ca a mai ramas si pentru mine o bucatica, cred ca este foarte buna, mai ales ca este cu branza! Arata foarte bine, dar se munceste cam mult la aluat!

Teo 1

01.06.2010, 22:45

Anisoara, am urmarit cu interes explicatiile, iti multumesc, a iesit ceva de necrezut, bun de tot !

jolygina 1

02.06.2010, 01:29

ce idee buna mi-ai data,arata super

Julie 1

02.06.2010, 10:06

numai bunatati!

Sylvia 1

02.06.2010, 12:35

Ce minunatie ai facut aici !!!

anisoara 1

02.06.2010, 15:01

epurashu multumesc de furculite, si sper sa-ti reuseasca Cat e vorba de sot, daca femeia isi doreste ceva foarte mult, oricum isi artinge scopul.

anisoara 1

02.06.2010, 15:03

ileana a ramas si pt tine mai mult de o bucatica ,nu se munceste mult la aluat. nicidecum. principalul sa fie framantata bine, bine, un 5 minute in plus si rezultatul va fi excelent.

epurasha2bb 1

02.06.2010, 15:04

Doamne ajuta !Anisoara multumesc de incurajare dar stii vorba aia din batrani cica''nu mai inveti calul batran in buiestru'' daca era sa-l dresez trebuia de la inceput, acum dupa 5 ani ...vorbesc ca televizorul

anisoara 1

02.06.2010, 15:04

Sylvia,Julie ,Joligina, cu placere si din suflet .

mena29 1

08.06.2010, 20:13

Super reteta si super arata

dentistutza 1

27.03.2012, 09:57

ce deliciu! ador placinta asta. FELICITARI!!!

babi5 1

15.02.2013, 20:09

Buna invirtita !!!!in Banat se zice paturata cu brinza se face si cu dovleac,mar,mac..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bulz ciobanesc