Ketchup

de Dea_Dea in Conserve, 26 Aug 2013 | 7008 vizualizari

 

Ca in fiecare an facem si o portie de ketchup :)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg rosii
  • 6 mere
  • 6 cepe
  • 12 gogosari
  • 3 linguri sare
  • 6 linguri otet
  • 3 varfuri cutite scortisoara
  • 30 boabe piper
  • 15 boabe enibahar
  • 3 foi dafin
  • 3 ardei iuti
  • 15 cuisoare
  • 3 linguri boia dulce
  • 8 catei de usturoi
  • 2 cani de apa
  • 300 grame de zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Legumele si merele se curata si se taie cuburi si se pun la fiert cu toate condimentele si apa in afara de zahar.

Se fierb toate o ora dupa care se lasa la racit.

Apoi le strecuram sau le dam prin masina de rosii se adauga zaharul si se mai pun la fiert 30 min.
Dupa ce s-au fiert se pun in sticle si se lasa la racit fara sa se miste.

 

TIPS-URI

1

De obicei eu pun varful de la cutit sub sticla.

2

Am dat de 2 ori prin masina de rosii.

3

Mi-au iesit 15 sticlute de 250 ml

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ketchup 254593
retete culinare - Ketchup 254594
retete culinare - Ketchup 254595
retete culinare - Ketchup 254596
retete culinare - Ketchup 254597
retete culinare - Ketchup 254598
retete culinare - Ketchup 254599
retete culinare - Ketchup 254600
retete culinare - Ketchup 254601

COMENTARII (11)

Dea_Dea 1

26.08.2013, 14:51

Multumesc dragilor

MotanLaOale 1

26.08.2013, 14:57

Rocsi 1

26.08.2013, 20:19

Am vazut reteta si pe blog. Este super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55