Ketchup

de Dea_Dea in Conserve, 26 Aug 2013 | 9668 vizualizari

 

Ca in fiecare an facem si o portie de ketchup :)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg rosii
  • 6 mere
  • 6 cepe
  • 12 gogosari
  • 3 linguri sare
  • 6 linguri otet
  • 3 varfuri cutite scortisoara
  • 30 boabe piper
  • 15 boabe enibahar
  • 3 foi dafin
  • 3 ardei iuti
  • 15 cuisoare
  • 3 linguri boia dulce
  • 8 catei de usturoi
  • 2 cani de apa
  • 300 grame de zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Legumele si merele se curata si se taie cuburi si se pun la fiert cu toate condimentele si apa in afara de zahar.

Se fierb toate o ora dupa care se lasa la racit.

Apoi le strecuram sau le dam prin masina de rosii se adauga zaharul si se mai pun la fiert 30 min.
Dupa ce s-au fiert se pun in sticle si se lasa la racit fara sa se miste.

TIPS-URI

1

De obicei eu pun varful de la cutit sub sticla.

2

Am dat de 2 ori prin masina de rosii.

3

Mi-au iesit 15 sticlute de 250 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Dea_Dea 1

26.08.2013, 14:51

Multumesc dragilor

MotanLaOale 1

26.08.2013, 14:57

Rocsi 1

26.08.2013, 20:19

Am vazut reteta si pe blog. Este super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa