Legume la cuptor

de La Ancuta in Mancaruri de legume, 15 Sep 2010 | 3960 vizualizari

 

Vin si eu cu o mancare de post, daca tot e miercuri.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 vanata mai mica
  • 1 rosie
  • 120 ml ulei de masline
  • putin otet balsamic
  • 2 catei de usturoi
  • o crenguta de cimbru
  • o crenguta de rozmarin
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Legumele se curata si se taie nu prea marunt

Se amesteca uleiul, usturoiul pisat, ierburile aromate, putina sare si otetul balsamic

Se pun legumele la marinat 2 ore. Se amesteca din cand in cand.

Dupa 2 ore se unge o tava cu foarte putin ulei de masline, se pun legumele in tava (fara uleiul in care s-au marinat) si se baga la cuptor la foc potrivit.

Se amesteca din cand in cand.

Se mai poate adauga sare si piper, dupa gust

TIPS-URI

1

Pentru soti se poate servi langa friptra sau gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez fiert in supa de pui cu legume