Legume picante

de dantes in Mancaruri de legume, 20 Dec 2017 | 2427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g morcovi taiati rondele
  • 100 g cartofi taiati cubulete
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe taiate marunt
  • 1 ardei iute taiat marunt
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita coriandru macinat
  • 1/2 lingurita cury
  • 1/2 lingurita turmeric (sau curcuma)
  • 100 g conopida rupta in buchetele mici
  • 100 ml.lapte de cocos
  • 3 linguri de ulei
  • Pentru pasta picanta
  • 2 catei de usturoi taiati
  • 2 cm.de ghimbir taiat marunt
  • 1 ardei iute taiat marunt
  • 100 g rosii taiate cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume picante:

Intr-un wok se pune uleiul, se adauga ceapa si ardeiul iute si se calesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga morcovii, boiaua, cury, coriandul, turmericul si sare. Se amesteca bine si se da focul mic, se adauga cartofii, se acopera si se lasa 10 minute si se adauga conopida si fasolea verde.

Ingredientele pentru pasta picanta se blenduiesc si se pun in amestecul de legume si se mai lasa 15 minute, apoi se opreste focul si se adauga laptele de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume picante" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de soia si legume