Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2016 | 307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 foi de placinta
  • 20 grame taitei vermicelli din orez brun
  • 1/4 varza rosie
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2 ardei portocalii mici
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingura sos de peste
  • sare, piper
  • 1/2 cub concentrat de legume
  • ulei de masline
  • sos dulce de chili pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez):

Se toaca ceapa, morcovii si ardeii julienne, iar ceapa rondele. 

Se hidrateaza taiteii 5 minute in apa rece, apoi se scurg.

Se incalzeste putin ulei intr-un wok, la foc mare si se adauga legumele si taiteii. Se gatesc pana se inmoaie, 3-4 minute. Se adauga cubul concentrat, putina apa, sosul de soia si cel de peste, sare si piper daca este nevoie. 

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. 

Se ung foile de placinte cu ulei, una cate una si se aseaza compozitie in partea inferioara a fiecareia. Se aduc marginile spre interior, apoi se ruleaza complet. 

Se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava pentru cuptor. Se coc 10-15 minute, pana devin crocante.

Se servesc cu sos dulce de chili.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez) 449456
retete culinare - Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez) 449457
retete culinare - Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez) 449458

COMENTARII (5)

dantes 1

03.07.2016, 10:31

Bune!

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:24

ce bune ar trebui sa fie

Gherca Daniela 1

03.07.2016, 19:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21