Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt

de katty in Peste, 6 Dec 2021 | 3885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie dupa gust
  • 1 lingura ulei
  • 300 gr cartofi
  • sos de usturoi(3-4 catei de usturoi, sare, piper, 1 lingura otet, 1 lingura ulei, 150 gr iaurt grecesc
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt:

Curatam pestele, ii taiem capul si coada si il spalam bine. Il scurgem bine si il crestam oblic de2-3 ori. Presaram sare si piper atat in nterior cat si in exterior si il stropim cu putina zeama de lamaie, dupa care il lasam 20-30 de minute. Aseazam pestele pe hartie de copt  fie intr-o tava, fie pe gratarul  aparatului Crock-Pot si il stropim cu ulei. Coacem pestele la temperatura mare pana se rumeneste usor. Intre timp curatam cartofii , ii spalam si ii taiem cuburi. Iii fierbem intr-o oala acoperiti cu apa rece impreuna cu putina sare la foc mediu. Pentru sosul de usturoi presam usturoiul, dupa care il frecam cu sare, piper, otet si ulei. Adaugam iaurtul grecesc si omogenizam. Servim pestele cu cartofi si sos de usturoi, decorat cu patrunjel verde.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou copt, cu cartofi natur si sos de usturoi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
File de salau pane