Macrou la cuptor cu sos de mustar

de Rahela Velicu in Peste, 8 Ian 2021 | 3542 vizualizari

 

"Retete festive de iarna" 

 

INGREDIENTE

  • 3 buc macrou
  • 3 cepe
  • 2 linguri de mustar
  • 1 lingura cu varf de maioneza
  • 1 lingura de soia
  • piper
  • lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor cu sos de mustar:

Mai intai curatam pestele si ii taiem capul si coada. Ceapa o taiem julienne.

Amestecam mustarul cu maioneza, cu sosul de soia si piperul. Amestecul rezultat este foarte sarat de la sosul de soia, dar nu va faceti griji, pestele nu va iesi sarat. Eu chiar am mai adaugat putina sare la servire.

Crestam pestele lasand aproximativ 1 cm intre crestaturi.

In fiecare crestatura punem cate 1-2 felii de ceapa sau cate va au loc.

Ungem din abundenta pestele cu sos de mustar .

Eu am uns si in interior pestele caci imi ramasese mustar. daca va mai ramane ceapa, o puteti adauga si pe aceasta in interiorul pestelui.  Il dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 40 de minute sau pana cand se rumeneste frumos. Pofta buna! Eu cand i-am reincalzit i-am cam rumenit 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice garnitura doriti, noi avand o pitica ce adora broccoli, asa l-am servit. Trebuie neaparat stropit cu zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mreana la cuptor