Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal

de Ligia Bxl in Prajituri, 21 Aug 2013 | 3748 vizualizari

 

Sunt cele mai aromate si bune madlene pe care le-am mancat vreodata,adio celor din magazin :)

 

INGREDIENTE

  • 225 gr de faina
  • 175 gr de zahar
  • 2 linguri de apa de flori de portocal
  • 100 gr de unt topit
  • 1 plic praf de copt
  • 100 gr ciocolata neagra (70% cacao)
  • 4 oua
  • putina sare
Portii: 36
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal:

Se amesteca bine ouale cu zaharul, faina, praful de copt, sarea, apa de portocal si untul topit.

Forma de madlene se unge cu putin unt si se pune cate putina compozitie si cateva bucatele de ciocolata. Se dau la cuptor sa se coaca, cand sunt rumene se face testul cu scobitoarea.

Sunt bune dimineata la un ceai sau cafea sau simple.

 

RETETA IN IMAGINI

Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-0
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-1
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-2
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-3
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-4
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-5
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-6
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-7
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-8
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-9
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-10
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-11
Madlene cu ciocolata si apa de flori de portocal-12

COMENTARII (28)

tanyapatap

tanyapatap 1

21.08.2013, 19:25

Bune,bune!

tanyapatap

tanyapatap 1

21.08.2013, 19:29

:*

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

21.08.2013, 20:42

tanya multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!