Magiun de prune cu miez din samburi

de Merisor in Dulceata / Gem, 3 Sep 2012 | 9089 vizualizari

COMENTARII (33)

dantes 1

03.09.2012, 11:02

super,felicitari!

Sim0na 1

03.09.2012, 11:03

Ce dor imi e sa ma cocot intr-un prun si sa pap prune direct de la sursa, nespalate
O bunatate magiunul!

portiadelumina 1

03.09.2012, 11:03

Ahaa, coşmarul copilăriei mele mestecatul în ceaun. Noi puneam şi nişte pietre colţuroase (spălate înainte) pentru ca mestecatul să fie mai eficient contra lipitului. Şi uite aşa în loc să fugim la joacă mestecam în tuciul acela imens.
Cele mai bune clătite cele cu magiun sunt (părerea mea) Plus că merge cu pâine de casă minune mare.
Auch, am scris cam mult, scuze

Bya Ralu 1

03.09.2012, 11:10

super merisor!!!vreau sa imi trimiti un borcan cadou anticipat de craciun)

Merisor 1

03.09.2012, 11:15

Multumesc, Dantes!

AnyCostescu 1

03.09.2012, 11:15

felicitar arata minunat

Merisor 1

03.09.2012, 11:16

Simona, eu am facut asta in week-end, chiar m-am cocotat intr-un prun

Merisor 1

03.09.2012, 11:18

Padre, mama chiar mi-a recomandat sa pun niste pietre pe fundul tuciului ca ea asa face si bulionul, dar s-a opus sotul meu, a zis ca mesteca el si nu se lipeste, dar tot s-a lipit putintel

Merisor 1

03.09.2012, 11:19

Gurita sa lasi adresa

Bya Ralu 1

03.09.2012, 11:21

eu chiar ti-o las dar o sa ma supar daca nu primesc nimic

Merisor 1

03.09.2012, 11:23

Gurita, ai zis pana la Craciun, nu?

gaby_duceag 1

03.09.2012, 11:26

eee, de asta vreau si eu. e gemul meu preferat.

Merisor 1

03.09.2012, 11:31

Gaby, hai ca vreau sa colectionez adrese

MotanLaOale 1

03.09.2012, 11:44

Bun bun

Angelina_Elena 1

03.09.2012, 11:45

interesant si foarte bun!

Merisor 1

03.09.2012, 11:48

Motan
Elena_Daria

Poliana 1

03.09.2012, 13:24

daa, uite cine e harnica, din nou!!

lilik 1

03.09.2012, 13:45

vaiiii..si bunica facea fff bun

DIANA B 1

03.09.2012, 13:57

Ce bunaciuneeeeeeeeeeeeeeee , e cu gust de migdale ... de la samburi ; bv , bv ...

Merisor 1

03.09.2012, 14:00

Paula, draga mea, dau un borcan de magiun pe o portie de inghetata

Merisor 1

03.09.2012, 14:01

Lilik, e traditional

Merisor 1

03.09.2012, 14:02

Diana, initial cu migdale voiam sa fac,dar n-am apucat sa cumpar

Panacris 1

03.09.2012, 15:05

Harnicuta foc! Eu stiu ca la magiun nu se pune zahar, asa o fi??? In orice caz, gemul de prune este delicios!

Merisor 1

03.09.2012, 15:25

Am scris asta la tipsuri, Cris, dar mi-a fost teama sa nu fie ma putin dulce, ideea e ca magiunul trebuie sa fie mai tare decat gemul, asta e diferenta intre ele si trebuie sa prinda crusta cand se raceste.

adry88 1

03.09.2012, 15:40

ce bine arata,ma servesc si eu putin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune cu aroma de menta