Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Andra_Constantinescu in Sosuri, 28 Aug 2015 | 3235 vizualizari
Bya Ralu 1
-Licurici- 1
MOKUSKA 1
Satisfyyourcravings 1
Super!
MotanLaOale 1
- Andreea - 1
Panacris 1
Rocsi 1
Eu mereu o fac cu galbenusuri fierte si crude, fara albus
Andra_Constantinescu 1
Uite ca gasesc si eu pe cineva care o face tot ca mine . Mersi Rocsi!
Multumesc si celorlalti pentru aprecieri!
Rahela Velicu 1
nu am facut niciodata cu asa multe galbenusuri
diaconta 1
Eu o fac doar cu oua crude.De obicei nu folosesc prea multe oua,daca vreau mai multa,adaug putina apa rece si continui sa pun ulei pana se ingroasa din nou. Foarte bine arata maioneza ta
Adica cu galbenusuri crude ca nu-mi place cu albus
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!