Mamaliga cu de toate la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 5936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mamaliga
  • 200 gr branza de vaci
  • 200 gr smantana
  • 200 gr salam
  • 3 oua
  • ketcheap
  • 2 felii slanina
  • o lingura margarina pentru uns tava
  • 2 linguri de gris pentru tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu de toate la cuptor:

ungem tava si o tapetam,

punem mamaliga si o intindem cu o lingura de lemn uda,(mamaliga mea a fost calda)

putem sa lasam mamaliga sa se raceasca si sa o taiem felii dupa care sa o asezam in tava,

radem branza deasupra,radem salamul si il punem deasupra la branza,

batem cele 3 oua le turnam deasupra,

adaugam un pic de ketchup,eu am dat si un pic de slanina prin razatoare am pus-o deasupra,

am pus si cateva bucatele mai mari,am dat tava la cuptorul incalzit,

cand s-a rumenit adaugam smantana si intepam cu furculita pe alocuri sa intre smantana si in mamaliga.

mai lasam 5 min dupa care putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu de toate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

kukibella 1

28.02.2011, 12:57

Lau 1

28.02.2011, 13:19

motan,carla.bella sunteti niste dragute

Lau 1

28.02.2011, 13:20

carla a fost foarte buna,merita incercata,ia placut si sotului care el nu manca mamaliga

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti